Låne penge til at konsolidere gæld

Konsolidering af gælden sker normalt ved at tage et store lån til betaler sig andre mindre lån. Dette kaldes en gæld konsolidering program. Gæld konsolidering programmer kan være meget gavnligt for låntagere, men kan også sætte dig i risiko for yderligere gæld.

Hvornår skal du bruge gæld konsolidering programmer

Gæld konsolidering programmer er godt for et par situationer. Hvis du er betaler flere forskellige lån ud, kan dit liv være lettere hvis du konsolidere alt til et lån. Du kun får en månedsopgørelse og foretage en betaling.

Du finder også, at dine månedlige afdrag falde hvis du bruger en gæld konsolidering program, der strækker din betalinger ud over en længere periode. Dette betyder, at du vil betale mindre hver måned, og du kan frigøre nogle kontanter.

En fristende (og undertiden vellykket) strategi er at bruge en gæld konsolidering program til at administrere forskellige high-rate revolverende gæld. Som et eksempel, kan du have mange kreditkort saldi med høje renter. Med en gæld konsolidering program, kan du være i stand til at få styr på gælden og sænke den rente, du betaler. I almindelighed, kreditkort har højere priser og sikrede lån, har lavere priser.

Ting at huske om gæld konsolidering programmer

Ved hjælp af gæld konsolidering programmer kan hjælpe dig eller skade dig. Du bør være meget opmærksom på, at alle disse programmer gøre Skift din gæld – en gæld konsolidering program fjerner ikke din gæld. Du skylder pengene og vil have til at betale det tilbage før eller senere.

En faldgrube af en gæld konsolidering program er, at du kan føle som om du har mindre udestående gæld. For eksempel, vil du bemærke, at dit kreditkort igen har generøse mængder af tilgængelige kredit. Hvis du bruger denne kredit vil du kun grave dig selv ind i en dybere hul.

Du bør også være opmærksom på, at du kan ende med at betale mere samlede interesse, hvis du bruger en konsolidering af gælden lån. Hvis du strække dine betalinger over en længere periode, er det muligt, at din samlede interesse udgifterne vil være højere. Selvfølgelig kan det være det værd for dig hvis du nemmere kan styre din cash flow i dag.

Endelig huske, hvad du risikere ved hjælp af et af disse programmer. Du kan ofte bruge et hjem ansvarlig lånekapital eller et hjem egenkapital kreditlinje til at konsolidere din gæld. Konsekvenserne af afsporet betalingsplanen kan omfatte tab af dit hjem i nogle tilfælde. Kreditkortselskaber kan ikke tage dit hjem. Men hvis du løfte dit hjem som sikkerhed i en gæld konsolidering program så dit hus er fair spil.

Hvordan at finde de bedste gæld konsolidering programmer

Der er en række valgmuligheder, og du skal shoppe rundt om at finde en der passer til dine behov. Hvis du har brug for nogle ideer om, hvor at starte, så prøv denne plan:

Lokale kreditforeninger eller banker, som du allerede har et forhold til er pålidelige kilder, der er tilbøjelige til at give dig en fair aftale.

Banker, som du ikke allerede har en relation med kunne tilbyde dig en god aftale for at vinde din virksomhed.

Mailere tilbyde gæld konsolidering programmer allerede ønsker din virksomhed – de har sendt dig et tilbud, fordi noget, om du passer ind i deres ønskede profil.

E-udlån programmer giver øget effektivitet og let forarbejdning, men sørg for at tjekke lovligheden af långiveren.

Ud over at shoppe rundt, kan du sikre dig, at du får den bedste deal ved at styre din kredit. Lån er sværest at få når du har brug for dem mest.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.