Så hvad er den sande løn For medicinsk Transcriptionist?

Copyright 2006 Trey Patrick

Så hvor meget kan du forvente at tjene som et medicinsk transcriptionist?

Jeg ved, du gonna hader dette svar, men… Det afhænger af. Medicinsk transskription er opført som en af de hurtigst voksende karriere og vil være i de næste mange år. Det er gode nyheder!

Lyt til dette, ifølge den amerikanske Dept. Labors maj, 2005 statistikker vedrørende medicinsk transskription, den gennemsnitlige timeløn var $14.36 og den årlige gennemsnitlige løn var $29,880. Dette er op fra det foregående år, hvilket er godt, i betragtning af nogle job løn går.

De fem top betalende stater i rækkefølge blev Alaska, Californien, New Jersey, Massachusetts og Nevada. Nu, hvis du ikke bor i en af de top fem stater, så fortvivl ikke!

Jeg bor i Georgien og gøre meget mere end den “gennemsnitlige” DOL er opført og der er en god chance for du vil også! Den løn, der starter ud på dit første job, (som kan være i en læge kontor, hospital eller online service) normalt er temmelig beskedne.

Den gode side af, er, at mange gange du få fordele såsom betalt ferie og forsikring. Hvis det er den bedste løn du går efter, bare være tålmodig. Selvstændige MTs kan tjene betydeligt mere end MT medarbejdere.

Selvfølgelig, de skal tage ud skatter og få deres egen forsikring, enten privat eller gennem deres ægtefælles virksomhed men belønningen er mange!

De fleste MTs betales af linjen, for eksempel hvis du tjene $0,10 pr. linje og du skriver 1000 linjer, du tjene $100.

Du kan enten så lad tekstbehandlingsprogram (Word eller Word Perfect) fortælle dig, hvor mange linjer der er, eller i nogle ældre programmer, skal du muligvis få vist ordoptællingen og derefter dividere med 11 for at få den linje tæller. De fleste linje tæller er lavet ved at dividere antallet af ord af 11, da en linje har et gennemsnit på 11 ord i det). Igangværende sats er overalt fra så lavt som $0,05 per linie (for begyndere) til $0,14 pr. linje og endnu mere. I mit område er gennemsnittet $0,08 til $0,12 per linje.

Prøv ikke at tage et job hvor du betales pr. time.

Du vil tjene færre penge og du vil blive fristet til at skynde sig og kan gøre skødesløse fejl, dermed ikke leverer god kvalitet.

Også, et ord af advarsel! OK, ord to, være tålmodig!

Når du først starter ud, du vil føle, at du gør $2,00 pr. time, når du tilføjer dine linjer og multipliceres med dine sats, så dele af hvor meget tid du har brugt at skrive.

Jeg husker sidder ved computeren en nat i tårer, fordi jeg havde kun arbejdet i 4 timer omskriver en tape og havde tjent en kæmpestor $4,50 per time! Jeg tænkte, “jeg ikke kan gøre det! Det er ikke det værd!” Det var så frustrerende!

Men ved du hvad var forårsager mig til at være så “langsom”? Det var ikke mit skrivehastigheden, (som forresten kan du gå til www.careerstep.com, klik på det øverste link for “gratis skrive test” og det bliver tid du for et minut og give dig feedback på din præcision og score)… det nødt til at stoppe og slå ord op hvert 30 sekund.

Jo hurtigere du lærer de medicinske termer, jo hurtigere du vil gøre dit arbejde og jo mere vil du få betalt. Først det er svært, fordi du ikke er sikker på, hvad lægen siger og hvis det er virkelig uklare, du skal prøve at kan ikke se et ord op du engang begynde at stave.

Hvis du høre ordet klart men ved ikke, hvordan man staver det, du måske nødt til at stoppe og trække ud en af dine bøger og slå op den korrekte stavemåde, eller hvis du har nogen ellers redigere dit arbejde skal du muligvis skrive det for den pågældende person til at slå op. Alt dette tager tid. Dette er også hvor god reference bøger, god uddannelse (medicinsk terminologi kursus for sikker!), og en stor medicinsk stavekontrol, (der kan fange mange af de fejlstavede ord som du skriver) kommer.

Alle disse ressourcer vil øge din hastighed og kvaliteten af din, hvilket øger din løn væsentligt! Bare ikke give op! Vil du ved første, jeg gjorde alt for!!! Og så mange andre MTs jeg har talt for at sige det samme.

Du befinder dig i godt selskab. Men vi er så glade for, vi gjorde ikke give og du bliver også!

Af den måde, ville at samme 4 timers tape i dag tage mig omkring 45 minutter, som kommer til nogenlunde $27.00 pr. time.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.