Timbo ‘ s Kreationer: Marts 2020

Worbla er navnet på spillet denne gang, og alle, der er involveret i cosplay, og konventionen scene har sandsynligvis hørt om det allerede. Jeg var heldig nok til at have en af mine venner (tak David!) træk 3D-model ud af spillet, og sende det til mig som en OBJ fil jeg kunne manipulere i Photoshop. Det er alsidigt og ret nemt at arbejde med, men for mit næste sæt af rustninger jeg ønskede at prøve det nye hot vis i byen. For DragonCon 2012 har jeg lavet et sæt af Banded Iron armor for mig selv til at gå sammen med min hjelm, økse og skjold. En af de mest produktive kunstnere til at bruge denne ting er Kamui, en tysk kunde, der gør fantastiske læderforstærkninger fra (primært) Snestormen univers.

Klemme det ind i din skruestik og bruger en coping-så for at få det til at passe. Sørg for, at når du laver din første skåret i strimler, at du lægger din hegn over det for at holde det nede. Den Snapmaker 2.0 er konstrueret ved hjælp af modulære komponenter lavet af aluminium legering bånd, der giver dig mulighed for at gøre dit enhed så lille eller så stor som du ønsker. Du kan sætte sæt pladen hvor som helst, du ønsker. Med den rigtige musik kan lyde næsten magisk, og på mere end én lejlighed havde os spekulerer på, hvis der var noget, der kunne lyde bedre. Næste jeg tilføjet midten støtter under det så, at der bliver plads til mig, mdf-plader.dk for at tilføje en bestyrelse på toppen af det når det er rigtige side opad.

Den store firkantede klods på toppen var lavet af indpakning 6mm håndværk skum med et ark worbla. I at designe store flade af flade overflader, realwood er ikke det ideelle, fordi leddene i det skinner igennem, der henviser til, i tilfælde af finer træ, er dette ikke et problem med finer, fordi det hverken slår sig ikke revner eller spalter som naturalwood. Svarende til kernens funktioner i problemet (21), vi lader , og i problemet (23) være med Gaussisk radial basis funktion, hvilket betyder, at problemet (23) er også en pseudoconvex optimering problem med konveks begrænsninger. Det er muligt at forme Worbla uden en form, men at få en præcis kurve vil være vanskeligere. Det væsentlige Worbla er en low-melt plast med indlagt træ papirmasse fibre. Men du behøver ikke selv at glemme, at det massive træ har en tendens til at også være dyrere, men hvis du har denne mulighed i tankerne, så husk på, at hvis det varer varigheden af en barndom, for eksempel, kan det være værd at den første regning og spare penge i det lange løb, så nu gå videre og få sorteret ud.

I billedet ovenfor har jeg venter på træ fyldstof til tørre i sømmene af de nye nedskæringer. Disse strimler bør være 8″-10″ længere end halsen plade, det er ikke en kritisk måling selv; bare brug hvad du har. Nu har jeg omkring 8 af disse strips klar til at gå til nogen blade, jeg nødt til at sætte på tablesaw. For en dado blade vil jeg anbefale, at du klemme et stykke MDF over hele indsæt, når du foretager det første snit. Hvis du har en betydelig cutoff stykke resterende du kan hæve så hovedet med kniven i bevægelse.