Skal du holde stor fest for familie og venner?

Hvis du har planer om at holde en stor fest for familie, venner og kollegaer, kan det meget hurtigt løbe op i et urealistisk budget. En fest behøver ikke nødvendigvis at bestå af det dyreste mad, festartikler i banevis og fri bar hele natten. I mange tilfælde kan man finde billigere alternativer, og samtidig ikke mangle noget. Er stemningen god, kan det kun blive en alle tiders aften.

Vælg den rigtige butik

I mange tilfælde kan du spare en del penge, hvis du vælger at handle ind det rigtige sted. Er du på udkig efter festartikler og pynt, kan du med fordel tage et smut forbi ’Flying Tiger of Copenhagen’ eller ’Søstrene Grene’. I disse to kæder finder du nemlig det absolut billigste sortiment. Ofte er det billigere end i supermarkeder og festbutikker.

Forhør dig hos familie og venner

I stedet for at leje højtaler, DJ, borde, stole og festlokale hos et firma, kan du sagtens spørge dine venner og nære familie, om du kan låne et par ekstra stole hos dem. Måske kender du tilmed en i familien eller vennekredsen, som kan låne dig et godt festlokale? Mulighederne er mange, og en anden gang kan du selv stå til rådighed med en hjælpende hånd.

Hjemmelavet mad er vejen frem

I tilfælde af, at du gerne vil servere mad til din fest, kan det meget hurtigt blive en dyr omgang, hvis du bestiller maden udefra. Derudover vil der ofte være en del til overs – som jo heller ikke gavner noget. Hvis du derfor har modet og kompetencerne til selv at kreere maden, kan du i langt de fleste tilfælde spare en del penge og samtidig få maden, præcis som du ønsker. Du skal heller ikke være for genert til at spørge om hjælp, du har sikkert nogle gode venner, en mor, kusine, onkel osv., som vil elske at give en hånd med i køkkenet.

Lån penge med et kviklån

Hvis du alligevel gerne vil gøre dét ekstra eller selv kunne slappe af til din fest, kan du via voreslån.dk låne penge til nøjagtig dét, du står og mangler. Med lidt ekstra penge på hånden kan du få råd til kokke, tjenere, DJ og underholdning uden at du selv skal røre en finger. Det vil sikre dig selv at kunne være mere til stede og tilbringe hele aftenen sammen med dine gæster.